Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Τα μπαλονια της Αγαπης στον Πειραια!!!

Την περασμενη Τριτη η ομαδα Τα μπαλονια της Αγαπης βρεθηκε στον Πειραια στην πυλη Ε7 οπου κατεπλευσε το πλοιο Νησος Μυκονος που μετεφερε και αρκετους προσφυγες.

Μοιρασαμε μπαλονια στα προσφυγοπουλα που:

Επαιξαν μπαλονοπολεμο και .....

ξαναεπαιξαν ενω μετα ζωγραφισαν:                                                                                                         



Στο λιμανι του Πειραια βρεθηκαν ο γραφων,η Παναγιωτα,ο Χρηστος και ο Παναγιωτης.
Αυριο Πεμπτη στις 09:40 Τα μπαλονια της Αγαπης θα βρισκονται και παλι στο λιμανι του Πειραια στην πυλη Ε1 οπου θα καταπλευσει το πλοιο Διαγορας που μεταφερει και προσφυγες.




Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Συλλογη παιχνιδιων απο Τα μπαλονια της Αγαπης

Η αφισσα της δρασης
Η ομάδα „Τα μπαλόνια της Αγάπης ”, ευαισθητοποιημένη από το δράμα χιλιάδων προσφύγων που βρίσκονται στην Αθήνα (σε πλατείες, πάρκα, διάφορες δομές) αποφάσισε να συγκεντρώσει παιχνίδια για να τα μοιράσει σε όλα τα προσφυγόπουλα.

Όσοι από σας έχετε παιχνίδια(Προσοχή!Οχι πολεμικά παιχνίδια τύπου τανκς,κλπ) που ίσως δε χρειάζεστε και που θέλετε να βοηθήσετε σε αυτή την πρωτοβουλία, καλείστε στις 20 Φεβρουαρίου 2016 στο Μυρμήγκι, που βρίσκεται στην Κυψέλη (Επτανήσου και Τενέδου) στις 16:00 για να δείξουμε όλοι μαζί στην πράξη τα αλτρουιστικά μας αισθήματα και την αγάπη μας για το συνάνθρωπο.

Να είστε όλοι εκεί!
Σας περιμένουμε με χαρά!

ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ:

Α)ΤΡΟΛΛΕΥ/ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Γραμμες 3,5,11,14 και Α8 και εξοδος στην Πλ.Αμερικης(Επι της Πατησιων).
Το πρωτο δεξια σας ειναι η Τενεδου.Καντε δεξια.Η δευτερη μπροστα σας ειναι η Επτανησου.Εκει στην γωνια στο αριστερο σας χερι ειναι το Μυρμηγκι.
Γραμμες 054,608,622 εξοδος στην σταση Καλλιφρονα(επι της οδου Ι.Δροσοπουλου)και εν συνεχεια βαδιστε προς τα πισω.Η δευτερη ειναι η Τενεδου.Στριψτε αριστερα.Η πρωτη γωνια μπροστα σας ειναι η Επτανησου.Στην γωνια στο αριστερο σας χερι θα δειτε το μυρμηγκι.

Ανεβαινετε την Πατησιων και στριβετε δεξια στην Τενεδου(4ο στενο απο την Αγιου Μελετιου).Στην δευτερη γωνια στο αριστερο σας χερι ειναι το Μυρμηγκι.
ΗΣΑΠ/ΜΕΤΡΟ δεν εξυπηρετουν.Η πλησιεστερη σταση ειναι Αγιος Νικολαος και εχει πολυ περπατημα.

Για περισσοτερες πληροφοριες δειτε τροπους επικοινωνιας στην πλαινη στηλη.